vineri, 14 mai 2010

Orasul Citeste! Lecturi Urbane

Aici la aparat Ioana si Cezara:D

Avem un anunt important : Pe data de 5 iunie 2010, ora 14:00 in fata Prefecturii Bacau va avea loc o actiune organizata initial de Civika.ro.

Lecturi Urbane este un proiect de implicare socială ce are drept obiectiv principal încurajarea lecturii în spaţiile publice şi crearea unui nou model de a contribui la binele comunităţii.
Campania este iniţiată de voluntarii Civika.ro şi face parte dintr-un demers de îmblânzire a spaţiilor publice prin crearea de poveşti.
Civika.ro este o platformă de initiativă socială independentă care reuneşte persoanele dispuse să doneze câteva ore pe lună proiectelor care urmăresc o schimbare în plan social. Activiştii Civika.ro iniţiază şi derulează proiecte în domenii ca Dezvoltare Urbană, Dezvoltare Rurală, Educaţie, Cultură şi Artă, Comunitate, Ecologie aplicată sau Sănătate.

Deci, da-ti sfoar-n oras si haideti cu noi sambata, sa citim si sa incurajam bacauanii sa citeasca. Anuntati cat mai multa lume si ramane sa ne vedem pe 5 iunie (aduceti-va cate o carte) .

Pentru detalii add cezarad_ga@yahoo.com sau www.orasulciteste.ro .

Va asteptaaaaaaaaaaaaaam!!! ;;)

xoxo, Ioana:D

>:D<>:D< , o zi buna, Cezara cu Cezareeeiiii.

Un comentariu: